Americká hypotéka s minimem dokladů

Americká hypotéka od ČSOB představuje neúčelový úvěr, kde se provádí zajištění zástavním právem k nemovitosti. Americká hypotéka poskytuje peníze k libovolnému použití. Nikdo tedy nebude kontrolovat, co si za vypůjčené finanční prostředky pořídíte.



Je ČSOB Americká hypotéka určena i pro vás?

Americká hypotéka je určena pro osoby starší 18 let. Je nutné, aby ke dni konečné splatnosti úvěru byl váš věk, anebo věk nejmladšího žadatele nižší než 70 let. Další podmínkou je vlastnit nemovitost, která bude použita k zastavení. Budou vám vypůjčeny požadované finanční prostředky, ale musíte dát do zástavy nemovitost. Pokud nedodržíte dohodnuté splácení, může dojít k exekuci na váš majetek, tedy nemovitost.

Pokračování textu

Hypotéka, kdy překlenete období bez možnosti zástavního práva

Hypotéka Klasik Plus od Raiffeisen Bank je určena pro osoby, které se nacházejí v situaci, kdy potřebují půjčit peníze, ale nemohou dočasně úvěr zajistit zástavním právem, i když jsou v době, kdy chtějí částečně nebo úplně čerpat výši úvěru. Hypotéka Klasik Plus od Raiffeisen Bank je určena k překlenutí tohoto určitého období.

Klasik Plus tvoří 2 na sobě závislé úvěry. Nejdříve získáte částečně zajištěný úvěr až na dobu 24 měsíců. Ten bude po zřízení zástavního práva k financované nemovitosti splacen hypotečním úvěrem. Budete mít jen jednu úvěrovou smlouvu, budete hradit poplatky za správu úvěru, jinak se žádné další poplatky nepočítají.

Pokračování textu

Americká hypotéka pro různé potřeby

Americká hypotéka od Fio banky může být použita účelově nebo neúčelově. Pokud potřebujete zaplatit různé vaše potřeby, požádejte si o neúčelovou hypotéku. Účelovou naopak chtějte v případě, kdy už víte, co bude předmětem vaší koupě – může se jednat například o koupi garáže, nebytového prostoru, automobil apod.

Americká hypotéka od Fio – Kdo si může půjčit?

Americká hypotéka od Fio je určena pro fyzické osoby a podnikatele – fyzické osoby. Zájemci o hypotéku musí být ve věku nad 18 let. Dále se musí jednat o občany České republiky nebo občany EU s přechodným nebo trvalým pobytem v ČR po dobu minimálně jeden rok. v min. délce 1 rok.

Pokračování textu